ZADNJI DAN u godini  ce doneti ostvarenje  najvece zelje na koju je cekao CEO ZIVOT!

ZADNJI DAN u godini ce doneti ostvarenje najvece zelje na koju je cekao CEO ZIVOT!

30. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Ceo zivit cekate na jednu odredjenu zelju i vreme je da vam se i ostvari. Od vas se ceka da je podrzavate. Nemojte da odustajete od svojih ciljeva i pokazite da ste jaki. Vase zelje su i vase nade.Ostvaricete ih.

 

SKORPIJA

Mozda je pravi dan da se vase misli razbistre. Od vase  zelje zavise i vasa ocekivanja, i vreme je da se sredite.Zato cinite nesto u smeru onoga sto zelite. Na putu ste da se izjasnite po pitanju osecanja prema jednoj osobi.

 

STRELAC

Vasa ocekivanja su vam  skoro na pola puta i morate ostati istrajni.Vasa sreca je na osnovu  nekih dosadasnjih stvari, vrlo ocigledna. Vreme je da se okrenete boljim stvarima i da se vase srce pocne  truditi da jednoj osobi pokaze sta misli o njoj.

 

JARAC

Spremate se da sebi date malo oduska i racunate na lep provod. Od vas se ceka da vase bice postane veselo i da se znate malo opustiti.Vreme je da se radujete ovom danu i da on bude pocetak necega lepoga.

 

VODOLIJA

Ne znate  sta biste, a neko vas gleda. Postacete vrlo otvoreni po pitanju svojih osecanja. Sta je ono sto osecate vi i da li cete mu uzvratiti? Ovo je dan da dobro razmislite, pre nego se  odlucite sta cete i na sta ste spremni.

 

RIBE

Vasa emotivna prica ce tek da se pise i zato se opustite.Ako ste do sada bili emotivno lose, sada cete biti mnogo bolje. Ovaj dan je pocetak vase radosti koja ce trajati dugo.Sve cete da nadoknadite.

Stranice: 1 2