Dilema je resena:Evo koje znake ceka PRAVA LJUBAV tokom 2023 godine!

Dilema je resena:Evo koje znake ceka PRAVA LJUBAV tokom 2023 godine!

4. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Tokom ove godine cete morati smoci mnogo snage. Morate naci samopuzdanje  i konacno ici za svojim planovima. Pravedni jeste, ali niste dovoljno hrabri, a hrabrosti  ce vam trebati. Naci cete se i jednoj situaciji koja ce traziti vasu snagu.I vase odluke.

 

SKORPIJA

Ako zelite da vam bude bolje, morate se menjati iz korena.Vasi stavovi su  takvi da se moraju menjati, ako zelite promenu situacije. Vreme je da se  pokazete mnogo zrelijom, a ne detinjastom i nezrelom. Ako u jednoj osobi prepoznate pravu ljubav, bicete srecni tokom godine!

 

STRELAC

Budite odlucni u onome do cega vam je stalo.Vreme je da se okanete neodgovornog ponasanja i da znate sta vam je ciniti. Godina ce vam biti uspesnija ako ne budete vagali, levo- desno!Pokazite sta zelite!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vec ste odgovorili  svojim  zahtevima na neka pitanja, i zato pokazite i svoje stavove. Vreme je da se vase srce stegne i da krenete napred. Vasa ljubav ce vas  pratiti,  ali moracete da zrtvujete svoju slobodu da pokazete ono sto zaista mislite.

 

VODOLIJA

Vas ce da  cekaju  nepovoljni dani tokom  proleca i moci cete se odluciti  za dalje. Odustanite  od ubedjenja  ko je kriv i ko je prav. Vama je dosta da se raspravljate, pa gledajte svoja posla, kao sto ste uvek gledali.

 

RIBE

Nece vam ova godina doneti promene, vi cete biti pokretac  onoga sto budete zeleli.  Vreme je da prihvatite zivot i da se mirite sa onim sto on nosi. Za srecu se mozete boriti, ako zelite. Sa tugom se morate izboriti, i dajte sve od sebe da je oterate iz svoje blizine i svoga zivota.

Stranice: 1 2