Nedelja je dan da neko bude beskrajno srecan, a neko suvise tuzan!

Nedelja je dan da neko bude beskrajno srecan, a neko suvise tuzan!

14. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Od vas se ceka da resite svoje dileme u koje ste zapali. Vreme je da se dobro razracunate sa nekim. Vise se ne dajte da vas neko omalovazava, pa kako god vam bude.Vreme je za bolje stvari i da vas uvazavaju.

 

SKORPIJA

Stizu vam glasovi da vam se bivsa ljubav nada. I sami ste svesni njenih pokusaja da mu oprostite, ali ste ostajali  cvrsti u odlukama. I mada cete biti beskrajno tuzni, necete popustiti nimalo. Ne vracate se starim ljubavima.

 

STRELAC

Vasa sreca je da ste spremni da odgovorite na neka pitanja. Inace biste se jako nervirali i cinili svoju situaciju jos gorom. Od vas se ceka da pokazete da vladate situacijom i da cete sve resiti na svoj nacin.

 

JARAC

Neko vas je nacinio naivnim, ali cete danas da otkrijete i ko i kako.Nece vam biti bas prijatno da se suocite sa situacijom. No moracete da se izdignete i pokazete da ste spremni da mu uzvratite.Ne dajte se da vas potcenjuju.

 

VODOLIJA

Danas je dan da budete malo boljeg raspolozenja. Vreme je za radovanja i da se okanete  losih misli. Zaigrajte na pozitivnu kartu, i sve ce da vam krene. Vase vam drustvo obecava  prelep ovaj dan,  i radujte se zbog toga!

 

RIBE

Ako vas jedan  jarac zeli da  okrene protiv bika, pazite kako cete postupiti. Nalazite se izmedju dve vatre i vreme je da se odlucite. Dobro razmislite ko vam se vise svidja i koga cete primiti u svoje srce.Da li cete i dalje ostati sa bikom sa kojim ste u vezi , ili necete moci da odolite jarcu koji se bori za vas.

Stranice: 1 2