Ponedeljak ce biti dan  za nove pocetke  i NOVE LJUBAVI, ali KOME?!

Ponedeljak ce biti dan za nove pocetke i NOVE LJUBAVI, ali KOME?!

15. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozda je samo novqa radna nedelja, ali ne mora da znaci.Mada znate svoje obaveze  budite sprewmni i da date oduska sebi. POvaj dan vam pruza novu sansu da volite i budete voljeni. Vreme je za pocetak nove ljubavi i vi ste srecnik dana.

 

BIK

Vasa emotivna prica ce da se pocne ostvarivati tek kad se zauzmete vi. Sve dok se ovako  ponasate nevoljno, necete ni moci da uspete.Ako i ovaj dan ne ucinite nesto za sebe, prpasce kao i svi prethodni. Trgnite se!

 

BLIZANCI

Kucaju vam  minute cekanja na jednuan susret koji sledi. Ovog dana se iskreno nadate da vam bude kako zamisljate. Susret ce biti prelep i vratice vam osmeh na lice. Zato nastojte da vam ceo dan bude okicen smehom.

 

RAK

Trgnite se svakako i pokazite da ste spremni za ovaj dan. Od vas ce se moci ocekivati zahtevi sa vase strane i vreme je da se okrenete njima. Sve sto vam je na umu, vi recite i nemojte nista da krijete.

 

LAV

Vec ste se sredili sto se tice emocija, i sada krecete dalje. Vreme je bilo da se  okrenete  buducim danima i da ostavite proslost.Nikad se ne zna u kom ce pravcu da krene zivot. Mozda bas ovaj dan bude vas dan.

 

DEVICA

Vreme je da postanete mnogo odlucniji i da se zna sta je ono sto zelite. Niste zadovoljni partnerom, ali  ipak nekako izdrzavate. Srce vam je puno, ali ne samo tuge, morate to priznati. Niste bas realni, ipak sa njim ste imali i druge momente, one lepse.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2