DOK Rak UZIVA, Lava STIZE KAJANJE jer je IZGUBIO sve sto je VOLEO…

DOK Rak UZIVA, Lava STIZE KAJANJE jer je IZGUBIO sve sto je VOLEO…

15. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Vasa emocija ce se talasati kao klasje, jer cete biti nesigurni.  Neko vam se svidja a ne znate sta zelite.Osim toga obaveze su vam uvek, pa i sada, prioritet. Nemate snage da se oduprete svemu, ali necemu cete morati.

 

BIK:

Ovih dana cete imati labava misljenja po pitanju necega. Moracete pokazati svoj stav, ne dajte da vas neko pokoleba.Sada ste trenutno u poziciji kad trebate pokazati cvrstinu.  I vase obaveze  se ce biti nesto sto ne smete zapostaviti.

 

BLIZANCI:

Preumorni ste  od svega , pa biste malo da predahnete. Bice to taman da malo bolje osmotrite situaciju i da se pripremite za duel.  Pred vama je brdo poslova i nekih licnih problema. Moracete da rascistite prolaz do svake pojedinosti.

 

RAK:

Vasa situacija je bas  kako ocekujete, ali ce se jos popraviti. Vase obaveze  ce vas  morati da razdrmaju.Trenutno uzivate u svojoj vezi i ne zalite se na silne obaveze.Mozda ce to biti povod da malo dublje razmislite sta morate, a sta ne mnorate.

 

LAV:

Cekaju vas naporni dani koji ce trebati svu vasu paznju. Morate biti vredni i neumorni da biste sve postigli. Izgubili ste onog koga ste voleli i sada se kajete. Moracete doneti neka resenja, ali bez velikog odlaganja, jer kajanje vam nece pomoci.

 

DEVICA:

Sve vase price koje cete servirati partneru, sudarace se sa nekim cinjenicama.One ce vas vracati na novi pocetak. Ako zelite nesto precutati partneru, pazite kako cete. Nemojte bacati sumnju na sebe sama, budite spremni na obrazlozenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2