Cetvrtak za dva znaka najlepsi, a neki ce jedva cekati da sto pre prodje!

Cetvrtak za dva znaka najlepsi, a neki ce jedva cekati da sto pre prodje!

18. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Toliko o ovom  danu, da cete jedva cekati da   ovaj dan prodje sto pre. Sto god budete hteli, ici ce vam suprotno. Sve sto budete rekli, stvorice kontra efekat, i tako ce vam biti duplo teze. Ne  cinite nista, kako ne biste ucinili jos gore.

 

SKORPIJA

Vreme je  da se zna sta vam je dalje, i kako ce za vas da bude  najpametnije. Zato idite oprezno i pazite da ne reagujete ishitreno. Od vas se ceka  da odredite kome cete dati sansu i ko vas voli.Ako i vi budete spremni da opet volite.

 

STRELAC

Vreme je da se zna sta vas ceka i sta je ono cemu tezite. Od vas se neko nada da cete se moci odazvati na njegov poziv. Vreme je da se rese neke bitne stvari i da se zna da krecete od nule.  Ovo ce biti vas novi pocetak.

 

JARAC

Radujte se novim  koracima koji vas vode u bolje dane. Vreme je da vas povedu ka jednoj vodoliji.Mada joj dugo niste verovali, vreme je da se uverite u njenu ljubav. Pokazace  vam da ste odavno deo njenoga srca.

 

VODOLIJA

Zaljubljenost u jednog jarca odavno vas nije  popustila.I sada osecate da je cak  jos i jaca.Vasi  osecaji vas vode  ka njoj i vreme je da danas priznate sve. Vase srce ce vas  povesti ravno u zeljeni zagrljaj. Vise se necete rastati.

 

RIBE

Vec ste umorni od svega i jedva cekate da ovaj dan prodje. Nista vam ne ide na ruku, i nista nije kako treba. Zato se primirite i ne cinite nikakve poteze. Ne otvarajte nikakve teme, samo biste sebi jos vise zagorcali ovaj nepovoljan dan.

Stranice: 1 2