Dva dana posle noci Mladog Meseca mnogi ce zaliti, a mnogi i slaviti!

Dva dana posle noci Mladog Meseca mnogi ce zaliti, a mnogi i slaviti!

22. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa ce sreca da bude na ispitu osecanja. Vreme je da se  osecate previse  radosnim i srecnim. Od vas se ceka da pokazete da ste spremni da iskazete tajnu ljubav svoga srca. Konacno i vama sreca.

 

BIK

Niste zadovoljni, cak ste daleko od toga. Ipak ste daleko od toga i vreme je da se okrenete u smeru  da budete. Morate licno da se trudite i da ne bezite od  zivota. Vreme je da pocnete ad ucestvujete u njemu.

 

BLIZANCI

Sreca vam je sto imate dobrog partnera koji vas spasava u svemu. On vam je ne samo podrska u svemu, nego je i vasa snaga. Pokazite da ste mu zahvalni  za sve  i za ljubav kojom vas daruje.

 

RAK

Neko vas voli i vreme je ad se vase misli usmere ka njemu. Ne smete  ostati  neodlucni da mu ne uzvratite. Bicete oboje radosni i vreme je da se vase srce  raduje.To je zasluga Mladog Meseca koji je ostavio najlepse posledice na vas.

 

LAV

Vec ste se odredili u nekim prioroitetima, i red je da neko ubroji u njih. Vreme je da budete odlucni u onome sto ste i naumili. Ljubav koja vas  je ponela, pustite da vas i dalje vodi. I odvesce vas  onoj kojoj i pripada.

 

DEVICA

Niste voljni da se zna da vas je snasla dilema, ali cete je morati resiti. Vreme je da se srede  vasa osecanja i da se zna sta vam je ciniti. Ovih cete dana morati da se resi i vasa dilema i da se  izjasnite u zeljama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2