Utorak stize SA SRECOM ovom znaku, ostalima nece biti lako!

Utorak stize SA SRECOM ovom znaku, ostalima nece biti lako!

23. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Imate udela u svemu sto se tice  vasih obaveza, pa ste i zasluzni za svoju zaradu.Partner se dosta izvlaci i zeli da budete vi taj koji doprinosi.  Vreme je da se srede vasa ocekivanja i da konacno partneru kazete da ne sme da se uzda u vas.

 

BIK

Nikako da se osmelite  nekim odredjenim koracima. Vreme je da pokazewte svoju zrelost u odnosu sa svojim godinama.Dokle se mislite ponasati neodgovorno , i nezrelo. Partner ce danas shvatiti da ste presli sve mere.

 

BLIZANCI

Samo deluje tako kao da vi pokusavate da spasete nesto.Sve to cini vas partner kojem nikako da odate priznanje.On je u svemu savesniji od vas, jer vi vise uzivate, dok se on brine o svemu.

 

RAK

Vreme je da se u vasem zivotu obrnu uloge i budite spremni. Konacno da se danas rasteretite onog sto vas tisti. Sve to recite svome partneru i okrenite se  svojim stavovima.  Dugo ste trpeli i slusali tudje stavove.

 

LAV

Ne znate kako da se okrenete partneru koji je sada bivsi? Ili tek samo vi mislite tako? Tek cete se danas sresti i vreme je savako od vas dvoje, donese svoj zakljucak. Mozda se budete radovali zbog njega.

 

DEVICA

Niko vas ne moze da natera da se mirite, ali se nemojte ni svadjati. Vreme je da znate sta vam je ciniti. Budite obazrivi i pokazite da znate do cega vam je stalo. Resite da ne ppoxcinjete  ono sto je nwemoguce ostvariti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2