Utorak stize SA SRECOM ovom znaku, ostalima nece biti lako!

Utorak stize SA SRECOM ovom znaku, ostalima nece biti lako!

23. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Nece vam biti lako i mnogo cete imati  da se borite sa nevoljama.Nece vam biti prvi  put da vam je tako,ali cete morati  da se mirite.Jaki ste i imate potencijala za sve.Vreme je da savladate ono sto vas muci.

 

SKORPIJA

Nije vreme da menjate mnogo sto sta, ali danas cete jedno sigurno. Vreme je da se vase srce sredi  i da se okrenete napred. Trenutno je sve lose  i necete da duljite, nego cete uraditi presek.  Konacno cete se odluciti na jedan korak.

 

STRELAC

Vada prica ce da krene  u smeru koji vas  vodi ka jednoj ribi.  Zavela vas je i vreme je da se odlucite  da i sami pokazete sta oseca vase srce. Od vas se ceka da budete onaj koce da ucini prvi korak. A ovog dana sledi odgovor koji cekate,  i bicete srecnik dana!

 

JARAC

Vreme je da se vase srce sredi i da se zna sta vam je ciniti. Od vaseg koraka zavisi kako cete se i postaviti u datoj situaciji.Jedna osoba vas ceka i da se opredelite i da se odlucite za nesto. Vreme je da se vase srce usmeri onome ko vas ceka.

 

VODOLIJA

Zeljno cekate da vas neko obraduje i nadate se da ce do radovanja doci. Zato budite pripravni i pokazite da cete ici napred.  Da li cete vi doprineti, ili ce vas vas partner iznenaditi jednim priznanjem?

 

RIBE

Od vas se ceka da ostanete verni onom  koga imate.Od vas se ceka da budete  zahvalni za ono sto imate.  Samo ako ste zahvalni za sve, makar i trpeli,  budite spremni da vam se vrati duplo.Ocekujte bolje dne.

Stranice: 1 2