U danima do nedelje slede EMOTIVNE VESTI:Neki ce znaci biti ocarani, a neki razocarani!

U danima do nedelje slede EMOTIVNE VESTI:Neki ce znaci biti ocarani, a neki razocarani!

24. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da pocne vasa emotivna prica sa jednom skorpijom.  Mislili ste da nece nikada, ali znajte da nikad nije kasno. Sledi vam zaljubljivanje na prvi pogled, a vase srce ce da blista ljubavlju i srecom.

 

SKORPIJA

Odavno vam je u pogledu jedna vaga, ali ste bili oprezni.Povredjeni vise puta, radovacete se kao nikada. Vase je srce  puno ljubavi,a uvericete se i u njenu ljubav. Ovo  je vreme da pocne vasa lepa i i skreno obostrana  ljubav  u emotivnoj vezi.

 

STRELAC

Hteli ste da preduhitrite jednog raka i da budete brzi. Odavno vam se desila ljubav, ali ste je vagali i cekali  da se uverite sta vam govori srce. Da ste nastavili odugovlaciti, vec bi ga neko preoteo na vase oci. Sreca, pa se opredelio da vam pridje i odbije laskanja drugih.

 

JARAC

Srce vam kuca zarom, ali ne smete da pridjete jednoj osobi. Plasite se da vas nece odbiti, i sto je gore, ismejati. Nista nemojte da cinite, vec pokazite ad ste jaki da istrpite sve. Skupite snagu, pridjite i uverite se sta vas ceka.

 

VODOLIJA

Ponasate se kao dete, nesigurno i uplaseno. Do skora ste bili kao da vam nije nista. Opustite se i pokazite  malo snage i budite  ona osoba od pre. Trzavice kojih ce biti ovih dana, moraju da se prevazidju i da vas ucine  jacom.

 

RIBE

Ocekujete lepe emotivne vesti i vezane za vasu emotivnu vezu. Svakako se nadate necemu lepome, a sta vas ceka, tek ce se videti. Jedan vas bik zeli ubediti u suprotno od onog sto osecate.Da li da mu verujete ili cete mu se suprostaviti?

Stranice: 1 2