Cetvrtak  ce biti dan za nove PREOKRETE na ljubavnom planu!

Cetvrtak ce biti dan za nove PREOKRETE na ljubavnom planu!

25. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas nije jos niko okrenuo glavu, a ponasate se kao da jeste. Bolje receno ponasate se kao da vam je sreca okrenula ledja. I ne slutite da slede velike promene na emotivnom planu. A vase ljubavno polje ce dozivveti preokret, pa cete biti srecnik dana.

 

BIK

Vreme je da skupite hreabrosti i da se suocitze sa sobom.Mozete lagati druge ali je vreme da sebi priznate da sebe zavaravate. Vreme je da se suocite sa sobom i stvarnom zivoitnom siuacijom. Od vas se ceka da budete  odlucni u novim koracima.

 

BLIZANCI

Niko vas ne moze  prevariti  u svojim ubedjenjima. Moracete da zauzmete svoj stav i da se drzite njega. Od vas se ceka da postanete kovac svoje sopstvene srece. Ako se budete drzali svojih a ne tudjih uverenja, uspecete.

 

RAK

Mozda je vreme da obratite paznju na jednog bika. Ponasa se jako cudno a nikako da se okrene u smeru da vam se poveri. Vreme je  da shvatite sta je njegov problem i da se solidarisete sa njime.

 

LAV

Vreme je da se okrenete u smeru koji vas vodi ka  jednoj vagi. Od njenog srca i njenih emocija sve ce da zavisi.  Vreme  je da se izrazite na polju emocija i ono sto vam je u srcu da i pokazete.

 

DEVICA

Vase emocije ce vas ubiti ako ih budete drzali u sebi. Od vas se ceka da budetesobodni i da ih danas iznesete na videlo.Vreme je da se reka ljubavi  izlije iz vaseg srca i da kazete jednoj osobi sta vam je na srcu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2