OVIM znacima uskoro nista nece polaziti za rukom-voljena osoba donosi odluku koja ce im slomiti srce!

OVIM znacima uskoro nista nece polaziti za rukom-voljena osoba donosi odluku koja ce im slomiti srce!

31. siječnja 2023. 0 By Lala

VAGA:

Osecate da biste mogli voleti jednog lava, a on vam uzmice. Na vama je da budete mnogo uporniji i da se radujete. Vase sanse za takvu radost ce biti stopostotne. Budite verni sebi, i onom ko vam je usao u srce!

 

SKORPIJA:

Htel iste srecu sa jednim rakom, i ona je htela vas! Brzo ste usi u vezu koja vas nije kocila, jer je bilo mnogo ljubavi. Umesao se neko treci, i jednostavno vam se nije dalo. Kao da vam nije sudjena sreca a tako je lepo sve pocelo! I tako ste bili sigurni oboje da vas niko i nista nece rastaviti.

 

STRELAC:

Za vas je ljubav reka koja ce vas utopiti, pa se cuvajte. Viste neko ko  zna da bira svoju srecu i ne  date se bolu. Uprkos svemu gazite sve prepreke i idete put srca. Da li ce vas i sada reka da sledi, ili ce njen talasi da vas odnesu u virove nove ljubavi?

 

JARAC:

Kuda ste posli a da se niste ni okrenuli za voljenom?Ona je ostala u vasem pogledu i vreme je da joj se izvinete. Slusate neka tudja nagadjnja da niste jedno za drugo i sebe dovodite u rascep emocija. Pustite da se partner dokaze da je spreman da ucini sve za vas i vasu ljubav!

 

VODOLIJA:

Uprkos  pricama koje bruje  budite uporni  da se radujte. Ne dajte da vas neko rastavi od vase srodne duse. Ako osecate da volite zarom srca, vi volite i dalje. Ne dozvolite da vam okolina  govori ko je za vas a ko nije.

 

RIBE:

Vi dobro znate sa kime cete biti srecni i to vam govori srce.  I sada verujte samo njemu i vodite se linijom srca svoga.Neka vam ono bude i put i putokaz  koji cete slediti do kraja zivota. Ili sve dok ne osetite stvarnu i istinsku srecu sa jednom osobom.

Stranice: 1 2