OVE prve dane  februara ce OBELEZITI PROSIDBA-ovaj znak zodijaka ce shvatiti da je ludo voljen!

OVE prve dane februara ce OBELEZITI PROSIDBA-ovaj znak zodijaka ce shvatiti da je ludo voljen!

1. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA:

Niste uporni kao sto zelite biti, ali niste ni tako sigurni.Moracete tacno znati sta zelite i to i pokazati. Vas partner se uzda u vase korake, ali ocekuje i vas potez! Morate se dobro skoncentrisati.

SKORPIJA:

Vasa je sreca da ste  znali cemu vodi vasa emotivna veza. Zato ste vrlo pripremljeno samo cekali tok radnje. Niste se dali zavarati sta se od vas ocekuje, niti ste lazne nade davali sebi.  Svesno ste cekali jedan dogadjaj.

 

STRELAC:

Vasa ljubav je more koje  za sada ne talasa ali budite spremni. Ovih dan ce se nesto opasno zatalasati u vasoj vezi. Ko da ce se nesto drasticno da promeni u vasoj vezi. I vec su pocele promene ali vi neke stvari ne zelite da vidite.

 

JARAC:

Vasa ceznja je sve veca a vi se ponasate kao da ste  hladni. Nemojte kriti svoja osecanja jer ih partner zeli cuti. Od vas se ocekuje da budete verni i iskreni, pa nemojte da krijete ono sto je na dusi.Vreme je da sve kazete partneru, spreman je da cuje.

 

VODOLIJA:

Ako ste sigurni da volite, neka i vas partner isto ucini. Ocekujete da otvori svoje srce i da vam kaze sve. Spremni ste da cujete sve,bolje,  nego da zivite u laznoj nadi. Ovih dna ce istina biti vasa, zahtevacete je!

 

RIBE:

Idete u susret  laznoj sreci, gajeci lazne nade. Cinite to odavno a vreme je da saberete sve. Vreme je da saberete emocije i desavanja u vezi koja vas  drzi u zabludi. Vreme je da istini pogledate u oci i shvatite da je sve laz!

 

Stranice: 1 2