Ovog cetvrtka Rak ludo voljen, pobednik ce biti ovog dana!

Ovog cetvrtka Rak ludo voljen, pobednik ce biti ovog dana!

1. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je  da znate sta vam je cilj i koji su vam prioriteti. Ne mozete ih usput da odredjujete, vec morate na vreme. Bas kao sto se vidi, moracete da se malo uozbiljite i da krenete u susret svojim zeljama.

 

BIK

V i ste svakako na gubitku zato sto niste mislili unapred. Zato ne dozvolite da ovaj dan  bude od onih koje cete propustiti.Morate se  radovati onome sto  sledi i sto ce vas poneti. Ne dozvolite da vase srce  ostane bezosecajno pred jednom  vagom.

 

BLIZANCI

Radujete se necemu sto je vezano za buduce dane. Cak i da zelite da  sakrijete, ne mozete. Jedna osoba koja je deo ove price, radosna je unapred jer zna da cete se sa njim radovati. Vreme je  da se  priblizite i da otvorite svoje srce.

 

RAK

Danas je dan da saznate da volite i da vam se uzvrate osecanja. Tokom dana cete otkriti i sami da ste ludo voljeni, i bicete pobednik ovog dana. Vreme je da pokazete koga volite i da cete ga voleti uvek. I vasa je titula srecnika dana.

 

LAV

Mozete se  zakleti da ste bili ubedjeni da ce danas da bude po vasem. Ipak cete imati neke velike nepravilnosti koje vam nece ici u korist. Nesto ce vam poci kako  niste ni mislili da moze. Ovaj ce dan da bude jedan od onih beznacajnih.

 

DEVICA

Mnogo ste  opustili i vreme je da se pokrenete.Srce vam kuca svom snagom i vreme je da se okrenete tamo gde vas vodi. Svima je jasno da ste se zaljubili, ali nikako da priznate da jeste.  Zasto bezite od svojih osecanja?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2