Ovog cetvrtka Rak ludo voljen, pobednik ce biti ovog dana!

Ovog cetvrtka Rak ludo voljen, pobednik ce biti ovog dana!

1. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec ste poceli da planirate naredne dane, a da vam ovaj nije prosao. Sta je to tako vazno i tako veliko da letite  i mastate?Od vas  ne zavise desavanja kojim se nadate i to dobro znate. Ucinite da sve bude  u znaku ovog dana i da on bude lep.

 

SKORPIJA

Radujete se nekome, ali cete danas morati da povucete i zelje i nade. Vase misli ce da  budu u neskladu sa vasim mogucnostima.Cinite bilo sta da opravdate zelje i bilo sta da poboljsate svoje sanse.  Kad se dvoje trude za isti rezultat, mora biti bolje.

 

STRELAC

Niste svesni situacije koja nije najbolja. Od vas se ocekuje  da postanete  mnogo svesniji da nece biti lako da ispunite ocekivanja. Srce vam kuca u ritmu ljubavi, ali ne znate sta su vase sanse. Da osvojite nekoga ili da ovaj dan bude za neke nove planove?

 

JARAC

Niste ni svesni koliko ste popustljivi, ali cete danas morati da postupite drugacije. Neko vas navodi na lose stvari  pogresne utiske. Vreme je da lupite sakom u sto i da znate sta vam je ciniti. Budite drski i odlucni, samo cete tako uspweti u naumu!

 

VODOLIJA

Preduzmite nesto na polju ljubavi i ucinite da je poboljsate. Ako vam je nesto predstavljalo problem, stavite ga na tapet. Resavajte ga danas dok je tu. Sutra ce mozda da bude kasno, zato sada  pocnite  temu koja vas oboje boli.

 

RIBE

Rak nece biti jedini zodijak koji ce imati srece danas. Vas nisu uzeli u obzir, kao da je on tema  dana. Mnogi i ne slute da cete tema dana biti vas dvoje skupa , kao dva bica koja se vole. I dan kada cete oboje da se takmicite u pokazivanju osecanja prema onom drugom.

 

Stranice: 1 2