Ovog petka ce jedan znak DOBITI ono sto je CEKAO DUGO, taman je IZGUBIO NADU, a sad mu stize SRECA!

Ovog petka ce jedan znak DOBITI ono sto je CEKAO DUGO, taman je IZGUBIO NADU, a sad mu stize SRECA!

2. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Savrseni su vam planovi za danas, a sta ce se desavati ne znate ni sami.Verovatno da ocekujete  da se tako i ostvaruju, bas po vasoj zelji. Ipak nece, jer nikome nije  med i mleko, pa nece biti ni vama.

 

BIK

Da ste pametni kako niste, sve bi vam islo od ruke. Nemojte se vredjati, vi jeste prepametni ali ne koristite pamet.Kada biste koristili pamet i inteligenciju,  imali biste i uspeh i pare. To sto se ponasate lenjo, vasa je greska i vas problem.

 

BLIZANCI

Ne znate kako da se dovijate da se vase periode zavrsavaju sa plusem.Cak i da vam ovaj dan ne bude takav, bar ostanite na pozitivnoj nuli. Vase novcane prilike ce vas muciti, ali cete se snaci pred izdacima koji ce iskrsnuti.

 

RAK

Rado se secate i boljih i gorih dana, ali ovaj ce biti osrednji.Nece biti bas onakav kakvim ste ga zeleli. Nesto ce krenuti na vasu ruku, mada ce da bude i manjih nedostataka.Uspecete bar jednim delom u onom sto ste hteli.

 

LAV

Nadajuci se boljim danima i ispunjenima svojih  novih sansi, vec odustajete. Ali bas sada kada ste izgubili nadu, vreme je da se ostvari ono sto ste dugo cekali. Svi znaju sta sanjate i ko je deo vaseg sna. Danas ce vam se ostvariti.

 

DEVICA

Sreca vam stize u jednom liku kojem se prestajete nadati.Zeleli ste ga za sebe i zauvek, ali se nesto izdesavalo. Danas je dan  da se sretnete i nikad vise ne rastanete.Daljina vas je samo vise zblizila srca i bicete najsrecniji zodijak dana!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2