Ovog petka ce jedan znak DOBITI ono sto je CEKAO DUGO, taman je IZGUBIO NADU, a sad mu stize SRECA!

Ovog petka ce jedan znak DOBITI ono sto je CEKAO DUGO, taman je IZGUBIO NADU, a sad mu stize SRECA!

2. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste bas slucajno  pozeleli nesto tudje, ali ne mozete nista srcu. Ono se zaljubilo u nekog ko je vec u vezi. Boricete se da vasa ljubav nadvlada. Mozda je sa drugom osobom duze, ali cete pokazati da je vasa ljubav jaca.

 

SKORPIJA

Mesecima zelite da ste u  vezi sa nekim, ali nikako da se nadjete  oci u oci. Vec se vise i ne nadate, ali ce vam danas da se desi direktan susret. Kad se pogledate oci u oci, shvaticete  sta vas ceka, a to ce biti ljubav na pomolu.

 

STRELAC

Osecate se izigrano, a srce vam place i pati.Neko vas je izneverio i sada je red da  mu se i revansirate.  Zelite da se doterujete i da stalno tako lepi budete u njegovoj blizini. Tek cete mu dokazati  da shvati sta je izgubio sa vama.

 

JARAC

Ovaj dan  je dan za vasih pet minuta. Imate sansu da ostvarite nesto sto ste dugo  cekali , i danas cete i uspeti.Ovaj dan ce za vase korake da bude kao lutija. Sve ce vam ici  kako zelite, pa mozda i malo neverovatno lepo.

 

VODOLIJA

Srce vas vodi napred i tamo gde ste se i zarekli da hoce. Idete za jednom ribom koja je jako ponosita. Sta se cudite i osporavate njen ponos, kada ste i sami takvi? Kada se udruzite u ljubavi koju cete otkriti, vas ponos ce vas uciniti najjacim parom.

 

RIBE

Ponosito izmicete pred jednom vodolijom, a nadate se da ce vas stici.Sto se vas tice, vi ste vec osvojeni i vreme je da se samo oboje okrenete jedno drugom. Svima je jasno da ste zaljubljeni, samo jedno drugo zelite jos malo drzati u neizvesnosti.

Stranice: 1 2