SKRIVALICA za NAJBOLJEG: Ako si GENIJE,  moci ces da NADJES TRI RAZLIKE na ovoj slici!

SKRIVALICA za NAJBOLJEG: Ako si GENIJE, moci ces da NADJES TRI RAZLIKE na ovoj slici!

9. veljače 2023. 0 By Maja

Kao sto smo obecali na ovoj stranici se nalazi rijesenje za nasu danasnju skrivalicu. Da li ste uspjeti da pronadjete tri razlike koje se nalaze na slici. Priznajemo da nije bilo jednostavno, ali oni koji su uspjeli da pronadju sve tri greske, vama svaka cast jer onda ste zaista pravi genije. Pogledajete gdje se nalaze razlike na danasnjoj slici:

RAZLIKA 1. PRVOJ SOVI U PRVOM REDU FALI GRANCICE NA KOJOJ STOJI.

RAZLIKA 2. U CETVRTE  SOVE U PRVOM REDU JEDNO OKO JE CRNO, A DRUGO SMEDJE.

RAZLIKA 2. DRUGOJ SOVI U DRUGOM REDU TAKODJER FALI GRANCICE NA KOJOJ STOJI.

Da li ste uspjeli da pronadjete ove sitne detalje koje smo sakrili na nasoj skrivalici. Znamo da nije bilo lako, ali svaka cast vama koji ste uspjeli da rijesite nasu skrivalcu. Mi cemo i u narednom periodu za vas praviti uvijek ljepse i bolje skrivalice i zagonetke.

Znamo da volite da ih rijesavate i mi cemo se potruditi da vam malo uljepsamo ove zimske dane.

Nase skrivalice nisu uvijek jednostavne, ali mi znamo da najuporniji od vas uvijek uspiju da ih rijese. Ovaj put nije bilo jednostavno, jer detalji su zaista bili sitni, ali mi cemo i u narednom periodu da se potrudimo da  skrivalice budu jos teze i jos interesantnije.

Nadamo se da ste se lijepo zabavili sa nasom skrivalicom, a vase odgovore nam kao i uvijek pisite na nasoj  Facebok stranici. Naravno posto igamo fer pisite nam prije nego sto predjete na stranicu sa rjesenjima. Uskoro vam donosimo jos skrivalica u zagonetki.

Stranice: 1 2