Slede bure i oluje Raku, Blizancu i Vodoliji, Vagama i Ribama NOVA LJUBAV!

Slede bure i oluje Raku, Blizancu i Vodoliji, Vagama i Ribama NOVA LJUBAV!

11. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Vasa  osecanja prema jednoj osobi ce doci do izrazaja.Tek vam sledi susret oci u oci i vreme je da shvatiteda ste zaljubljeni. U momentu cete prepoznati svoju ljubav koju ste dugo cekali.I bili ste  u nadi da cete je sresti.

 

SKORPIJA

Ne znate sta vam se pise u danima sto slede. Samo vase srce zna cemu se ono nada.  Bice ad je to jedna osoba sto vam polako osvaja srce. Vreme je da shvatite  da volite i da ste voljeni.

 

STRELAC

Niko vas nece terati da se opredelite za  jednu vodoliju. Bas cete u jednom momentu sami krenuti ka njoj i ona ka vama istovremeno.Od vas se ceka da pokazete da ste  odlucni da joj pokazete da ste zaljubljeni.

 

JARAC

Dani sto slede nose vam uzivanje ali necete  moci da se pozalite.Samo je bitno da budete odlucni u onome sto ste hteli i da sledite svoje zelje. Srce  vam kuca zarom  zbog jedne osobe i ona vas  zeli u svome srcu.

 

VODOLIJA

Nova ljubav samo sto se nije uselila u vase srce. Sledi susret koji  ce otopiti led sa vaseg srca. Od vas se ocekuje da budete  spremni na novu vezu.  Ovo su dani u kojim cete poci od srca srcu, i vas san je i bio da volite i osetite ad ste voljeni.

 

RIBE

Niste spremni da se mirite sa nekim s kime ste u svadji.Skrivili ste  i jedno i drugo, ali vi ste bar priznali. Vas partner je tako tvrdoglav, da nece da prizna   da je i sam kriv. Od vas se ceka  da se distancirate i osobu kojoj je preci ponos od ljubavi, ostavite u proslosti. Ceka vas nova ljubav.

Stranice: 1 2