Ovim znacima SRECA NIJE SUDJENA jer TUGA ih PRATI NA SVAKOM  KORAKU!

Ovim znacima SRECA NIJE SUDJENA jer TUGA ih PRATI NA SVAKOM KORAKU!

12. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN:

Radujte se ovih dana jer cete imati i razlog radovanju.Jedan neobican susret vase ce srce ispuniti milinom. Punoga srca cekate  da se vasa ljubav udvostruci. I da vam bude uzvracena, bas kako i gajite nadu da ce biti.

 

BIK:

Sreca je da ste  verni sebi i da se  mozete usmeriti ka svojim zeljama. Sledite uvek sebe i bez obzira na tudja negodovanja. Niko vas ne moze slomiti  u vasem naumu, pa nece ni sada. Ono sto hocete, vec ste krenuli da idete korak po korak.

 

BLIZANCI:

Imali ste burne situacije, ali vasa je snaga ogromna.Snagom svoje volje, mnogo ste toga postigli.I sada cete pokazati da hocete da idete za jednim ciljem. Nema onoga ko ce da vas odvrati od tog cilja.

 

RAK:

Jedini ste  zodijak kojeg uvek prati tuga! Vas zivotna sudbina nije dobra i vreme je  da se borite protiv nje! Mada ste znali da mozete samo jednim delom da se borite protiv! Mozda je vas horoskop onaj koji vasu subinu obelezava kao bolnu i tesku, ali je ucinite manje bolnom.Idu bolja vremena!

 

LAV:

Kunete sudbinu zbog jedne osobe, a nikako da se  usmerite kja hrabrosti.Od kletve nemate nista, a kada biste bili jaci, mozda biste mogli bar nesto. Pokazite da ste  spremni da se borite i da osobu  koju volite   vratite u svoj zivot.

 

DEVICA:

Radosni ste sto vas neko gleda sa  ljubavlju, jer ste konacno  miljenik srece.  Do sada ste bili i tuzni i nemi, jer niste dovoljno verovali. Sad znate da je vera najvaznija od svega, i da ste  pobedili u toj borbi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2