Ovim znacima SRECA NIJE SUDJENA jer TUGA ih PRATI NA SVAKOM  KORAKU!

Ovim znacima SRECA NIJE SUDJENA jer TUGA ih PRATI NA SVAKOM KORAKU!

12. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA:

Osecate neki nemir zbog jedne osobe i jako vam je tesko.Kao da vas prati tuga,  vi niste srecni i stalno vam sreca bezi. Od vas se ocekuje da budete sigurni u sebe i da verujete da ce sreca doci. Vreme je da se pocnete nadati!

 

SKORPIJA:

Vi ste jako cudna licnost pa se tako i ponasate. Cesto menjate i ponasanje i raspolozenje a to vam nije dobro. Osecate da vam nije sudjena sreca,  jer ste imali nekih lomova.  Verujte da posle tuge dolazi sreca, ma kako da ste nepoverljivi.

 

STRELAC:

Od vas se ceka da ucinite korak napred. Neko vas voli, ali nemojte da se ponasate kao do sada.  Morate pokazati  da znate  da volite  na nezan nacin.  Vi ste ozbiljni, pa nemojte ozbiljnoscu da oterate nekoga od sebe!

 

JARAC:

Pred vama su dani koji ce vas radovati i vreme je da im se predate. U vasem zivotu ce se desiti neke vece izmene. Od vas zavisi u kojem ce pravcu da krene vasa sudbina. Zato pazite da sada resite pitanje  buducih dana bez brzanja.

 

VODOLIJA:

Ovih dana cete se jako radovati, a bilo je i vreme tome. Ziveli ste onako kako ste i mogli, ali se niste ni zalili. Sada je vreme da sve menjate i da konacno prodisete.Od vas se ceka da budete verni svome  osecaju.

 

RIBE:

Samo pokazite volju da nesto zelite i ne brinite se! Tu je neko ko ce da otera sve vase tuge i da vas  ucini srecnim. Od vase volje zavisi sta cete pozeleti i cime cete biti zadovoljni.  A vama treba samo malo ljubavi, paznje i postovanja!

Stranice: 1 2