Utorak ce vas povesti boljim putem- slede vam obrti na koje nikako niste racunali…

Utorak ce vas povesti boljim putem- slede vam obrti na koje nikako niste racunali…

20. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da se osvrnete oko sebe i pogledate sta se zbiva. Jedan vas jarac gleda sa obozavanjem i vreme je da i vi pogledate njega. Obostrana ljubav ce planuti kad se dnas sretnete slucajno. I bicete srecnik dana.

 

SKORPIJA

Ne znate  sta biste sa jednom  vodolijom, ali je se ne mozete lako resiti. Sledi vas kao senka i nikako da se okrene na stranu. Vreme je da danas nagradite  tu odanost svojom paznjom. Ne slutite da sledi obrt, zaljubicete se.

 

STRELAC

Ne znate da vas jedna riba obozava, ali danas cete se uveriti. Naci cete se u drustvu osobe  koja ce vas u to i uveriti. Sreca vam je da ste na strani srece, jer ova osoba bi sve ucinila za vas. Budite vredni te ljubavi.

 

JARAC

Osecate da nista nece menjati vas zivot, ali se varate.Danas ce on biti uzdrman jednim novoim likom. Nece se samo usetati u vas zivot samouvereno i smelo, nego ce vam ga okrenuti za trista stepeni.

 

VODOLIJA

Dok ste sledili jednu skorpiju, ona nije uzimala za ozbiljno. Ovaj dana je vreme kada ce konacno shvatiti da ste zaljubljeni u nju. To sto ste je sledili, samo je dokaz  da ste je morali osvojiti. Danas ce konacno da se vide i rezultati vase potrage, obostrano cete se zaljubiti.

 

RIBE

Obozavate jednog strelca koji vas vodi  boljim danima. Ako ste ikad posumnjali da cete tesko biti par, danas cete se uveriti. Vreme je da vam se sretnu oci i jedan pogled da sve umesto vas pokaze svima.Svima, pa i vama!

Stranice: 1 2