Cetvrtak donosi tugu i kajanje Rakovima, Lavovima, i Skorpijama, ali jednom znaku  najvecu srecu!

Cetvrtak donosi tugu i kajanje Rakovima, Lavovima, i Skorpijama, ali jednom znaku najvecu srecu!

22. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Osecate da ste sigurni u srcu da volite nekog. Ipak ste nesigurni da to i pokazete na delu.  Ljubav se sastoji od osecanja koja se ticu davanja i uzimanja. Ako date sve od sebe, bez racunice, tek ce partner znati da ga volite bezuslovno.

 

SKORPIJA

Sada kad je kasno za pomirenje, osecate kajanje.Mada ste mislili da nece, ipak vas je stiglo. Mozda je danas dan da okrenete novi list i kajanje ostavite po strani. Ono ce vam vise odmoci, no  pomoci, zato krenite dalje.

 

STRELAC

Imate obaveze koje ne smete zapostaviti, ne bar danas. Ipak ce jedno lepo bice pokazati da vas razume, i bice vam od pomoci.  To sto vas u svemu razume, vazno vm je kao i sve reci ljubavi zajedno. Budite ponosni na svoju vezu, jer osecate da ste srecni.

 

JARAC

Masate da pridjete jednoj osobi, a nikako da uspete u tome. Od vas se ceka da budete odlucni i da se zna sta vam je ciniti. Samo hrabro istupite sa svojim sarmom. Videcete da vam nece odoleti, kad zaigrate sarmerski.

 

VODOLIJA

Danas cete sabirati za i protiv, kada je jedan bik u pitanju. Mnogo ste bolecivi na njega, pa se oslanja na vase srce.  Necete moci da shvatite da ste licno pogresili i da  je iskoristio vase dobro srce. I danas ce se ponasati razmazeno kao da mu je sve dopusteno.

 

RIBE

Vreme je konacno za jedan izuzetan dan. Ne samo da ce vam biti lep dan kao dan. Radi se o tome da ce jedan danasnji susret da vas ponese put visina. Zaljubicete se u momentu, i bice ovo i vas  najsrecniji dan, a vi srecni zodijak dana.

Stranice: 1 2