Nedelja – dan  za nagrade samo OVIM znacima!

Nedelja – dan za nagrade samo OVIM znacima!

25. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne zna se sta hocete, niti ste sigurni sta biste  da pokusate bar.Osecate se  plasljivo  kada je jedan skorpion u pitanju.  Ljubav je lepo osecanje i ako cesto nije uzvraceno.Sve dok ne pokusate, necete znati kakva vas sreca prati.

 

SKORPIJA

Da ste jaci i stabilniji nakon  jedne propale veze, to jeste. Ipak nikako da se okrenete  u smeru koji vas  vodi napred. Izadjite, druzite se i provodite! Nemate razloga da bezite od zivota i da merite po jednoj osobi.

 

STRELAC

Drugi vam zele da skrenu paznju od osobe do koje vm je stalo. Srce vam kuca za nju i pokaziote da cete  uciniti sve da vam se nadje u blizini. Vreme je da budete odlucni i da joj pridjete i konacno kazete sve sto vam je na srcu.

 

JARAC

Imate lazne prijatelje, a tek cete shvatiti  sada. Vreme je da vase srce zaigra u ljubavi i tek cete ga otkriti. Jedan prijatelj od poverenja ce da zavede vase vojeno bice. Otkricete ga danas i tek cete se osecati kao nagradjeno, jer jos biste bili u zabludi dugo.

 

VODOLIJA

Sledi vam lep dan, ali ni po cemu poseban.Ipak ce vam biti dan odmora u kojem cete cisto uzivati. Sreca pa ste skromni i osecate  da vam i sitnice  mnogo mogu pomoci, jer vam znace.  Posebno ako  znace i jos jednoj osobi na koju mislite stalno.

 

RIBE

Ovaj dan ce vam biti kao nagrada, jer ce vam biti pun pogodak. Bas onako kako ste voljeli, onako kako ste i zamisljali. Vreme za uzivanje i druzenje bice vreme kada cete se uveriti u ljubav jedne osobe. Takvo lepo  iznenadjenje niste ocekivali.

Stranice: 1 2