Ponedeljak- dan u nizu nekome donosi iznenadnu ljubav!

Ponedeljak- dan u nizu nekome donosi iznenadnu ljubav!

26. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Trudite se da uspevate u svemu i da izdrzite pritisak okoline. Bas isto vam sledi i danas pa cete se pitati odakle vam snaga da izdrzite sve to. Valda vas tera nada u grudima, i vasa vera da ce se sudbina i vama smilovati.

 

BIK

Nece vam biti lako kad vam neko bude trazio obrazlozenje za vase ponasanje. Ipak mu ga necete dati, ne bar onakvo kakvo je zaista tacno. Sposobni ste da se izvucete i da vam se  posreci sto je tako. Vreme je da rascistite sa sobom neke stvari.

 

BLIZANCI

Vasa ljubav vas trenutno i voli i podrzava u svemu.Za vase ispade histerije i besa, ona konacno pocinje da brine. Najvaznije je da  vas razume i da pocinje da shvata  sta vas brine. Razumevanje  je spona koja vas veze.

 

RAK

Osecate da vas neko posmatra posebnim pogledom.Bice da je to pogled koji obecava, ali ipogled koji zeli vase drustvo. Mozda je ta radoznalost u pogledu zelja da vas upozna bolje. A mozda vas danas zeli osvojiti svojim ocima punim topline.

 

LAV

Cinite nesvesne greske, ruseci za sobom sve mostove. Bivsa ce zeleti da  se mirite, a vi cete  se ponasati kao da je i ne poznajete.Zasto vas ponos bezi  ispred ljubavi i stalno se trudite da ga  sacuvate?Prastati je ljudski, pogazite malo ponos!

 

DEVICA

Cilj vam  je da se okrenete licnim  utiscima koji vam titraju u mislima. Da li je sve tako kako vi mislite da jeste, i da mozda ne gresite? Nemojte da donosite svoje zakljucke tako brzo. Malo osmotrite, pa tek onda trazite istinu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2