Ponedeljak- dan u nizu nekome donosi iznenadnu ljubav!

Ponedeljak- dan u nizu nekome donosi iznenadnu ljubav!

26. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Izjeda vas neka situacija i nikako da je resite pozitivno. Vreme je da dobro razmislite sta je za vas najbolje resenje. Nemojte da se desava da nesto hocete, a da ni sami niste sigurni sta.Dan je dug , idite polako.

 

SKORPIJA

Ne ocajavajte, ceka vas lep dan kakav niste imali odavno. Susret koji ce se desiti sredinom dana, bice najvece iznenadjenje za vas.Bice to spoj dve duse koje ce se u momentu zaljubiti i prepoznati. Sledi vam iznenadna ljubav, pa ste srecnik dana.

 

STRELAC

Vec znate kako cete se postaviti prema jednoj osobi koja vas gleda.  Pravo je vreme da i vi  pocnete gledati nju i da zauzmete svoj stav. Vec ste   hteli da probate da je oslobodite i da joj ulijete hrabrost.

 

JARAC

Ne znate kako da se ophodite prema onoj koja vas je povredila. Zelite da otpocnete novi zivot i podjete novim koracima. Vasa je ljubav tako lepa, ali vas je ipak izneverila.Potrudite se da oprostite u ime ljubavi.

 

VODOLIJA

Vasa osecanja vas vuku prema osobi koja vam se svidja.Oko nje su  par suparnika koji su jako mocni. Gledajte danas sta cete, odustati ili se boriti za onu koja vam je u srcu.Snagom svojih osecanja mozete dobiti pobedu ljubavi.

 

RIBE

Vasa tema sa partnerom nikako da se usaglasi. Osecate da partner vuce na jednu stranu, a vi na drugu,i da to oboje cinite vrlo  svesno. Vreme je da se zapitate  sta to cinite oboje i zasto? Ako budete terali inat jedno drugom, nista od vase veze!

Stranice: 1 2