Lav prve dane marta provodi tuzan, Vaga je srecna, Vodolija dobija sansu da podje ispocetka…

Lav prve dane marta provodi tuzan, Vaga je srecna, Vodolija dobija sansu da podje ispocetka…

1. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN:

Osecate se da biste mogli da pravite nove korake. Niko vas ne sprecava u tome i ono sto naumite, to i cinite.Sada su dani proleca i vreme da ostvarite jednu davnu zelju. Da se ostvarite emotivno, jer ste finansijski zadovoljni.

 

BIK:

Nikako da serese neke vase nedoumice, ali ce konacno uskoro. Radujte se novim koracima,  jer imate sanse da se  uskoro i pozlate. Ako budete  tako napredovali kao do sada, sledi  vam radost. Ne budite skrti, podelite je sa najblizima.

 

BLIZANCI:

Od vas zavise vasi dalji koraci, pa gledajte sta planirate. Vreme je da se vase neuspele price rese  i da pokazete   sta cete dalje. Vi ste sposobni za neke nove korake i ucinite ih. Krajnje je vreme za vase radosti.

 

RAK:

Pokazite da znate sta vam je ciniti i vreme je da vam i partner bude podrska. Vec znate sta cete  ciniti ako vam ne pruzi podrsku. Vasu ste vezu vukli dugo i trpeli teret ljubavi, snoseci posledice njegovih  odluka koje su bile pogresne.Vreme je za resenja.

 

LAV:

Vreme je  da se  se smirite jer ove dane ste jako tuzni. Za svoju tugu ste sami krivi jer se nikako niste borili, Umesto toga ste samo jadikovali, umesto da ste se podigli i borili za ljubav.Budite bar sada  neko ko ce da bude uporan na putu radosti.

 

DEVICA:

Od vas se ocekuje da budete uporni a niko ne vidi da nemate snage. Vasa sreca je da se niste upustili   u situaciju zalopojke. Ne radujete se  ni zbog cega, jer vam treba mira i samoce. Da sami prebrodite ono sto se ima za prebroditi, u tisini i samoci svoje duse.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2