Lav prve dane marta provodi tuzan, Vaga je srecna, Vodolija dobija sansu da podje ispocetka…

Lav prve dane marta provodi tuzan, Vaga je srecna, Vodolija dobija sansu da podje ispocetka…

1. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA:

Ove dane provodicete zadovoljno i srecno i vreme je da se radujete. Vasa sreca je deo vasih delovanja i vaseg truda. Ucinili ste sve da   da ostvarite odredjeni nivo srece i sada je vreme da ga  odrzite.Vasa sreca je  kompletna i drzite je takvom i dalje.

 

SKORPIJA:

Niste svesni onoga sto vas ceka, ali uzivajte bar sada. Vreme je da se radujete  zbog onoga sto je tu, i zato cuvajte  to sto imate. Pred vama su teske situacije,  i zato uzivajte dok mozete.Ali i ono sto sledi, gledajte kao zivot, malo lepo, malo lose!

 

STRELAC:

Imate sve   preduslove za srecu i zato se radujte. Pred vama su dani smirenja i vreme je da mislite samo o sebi. Uzivcete u svojoj maloj zajednici i niko vam ne moze pomutiti srecu. Znate da imate one koji su ljubomorni na vas ali cete ih na vreme udaljiti.

 

JARAC:

Zalud se opirete nekim   losim stvarima, jednostavno moraju da se dese. Ono sto zivot nosi, ne mozete izbeci cak i da hocete. Svesni ste da sledi svasta i lepo i ruzno, pa ce ovo biti sitnica u odnosu na srecu. Uzivajte dok imate priliku.

 

VODOLIJA:

Vreme je da da konacno shvatite  da ste na ravnoj nuli. Konacno ste se oslobodili onoga sto je bilo i sto se desavalo.Oslobodjeni proslosti, konacno mozete da krene sve ispocetka. Vreme je da krenete napred i da gledate napred.

 

RIBE:

Od vas se ocekuje nesto sto vas remeti da resite i da se oslobodite. Vreme je za nove pokusaje i za ono sto i sami zelite. Opustite se  i ne gledajte sta ce biti sutra. Zivite za danas i za neke nove i daleko lepse stvari. Vasa sreca tek sledi.

Stranice: 1 2