Mart ce biti jako zanimljiv  ovim znacima zodijaka-ostvarice im se velika zelja!

Mart ce biti jako zanimljiv ovim znacima zodijaka-ostvarice im se velika zelja!

1. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Vasa snaga ce vas izdati, bas kao  snag vase ljubavi. Konacno cete shvatiti da za nista niste spremni, pa ni da se odlucite za novi korak. Dok  se budete  lomili sta osecate i da li je to ono pravo, izdace vas volja da se izjasnjavate za sada.

 

SKORPIJA

Niko  ne zna sta  vam se sprema, pa ni vi sami. Vreme je da se usmerite ka jednoj  osobi do koje vam je stalo. Vreme je da se zaboravi i vas ponos i vasa tvrdogalvost. Ako zelite voleti i biti voljeni, moracete da  pokazete  toleranciju najviseg stepena.

 

STRELAC

Vasa sreca ce da ovisi o jednom liku za koji ne znate  da vas je zapratio. Bice to iznenadna ljubav kakvoj se niste nadali. Od vas se ceka da  pokazete da niste jedini neodoljivi, nego da  ima jos neko i bolji od vas. Ne budite sebi na prvom mestu.

 

JARAC

Vasa upornost da osvojite nekoga i da volite opet, bice  jako velika. Mada ste se uvek sklanjaliu drugi plan, sada cete sebe da stavite u prvi plan. Zelecete da budete vazni za  nekoga ko ce to uvideti i  postovati.A to cete i pokazati svim svojim umecima.

 

VODOLIJA

Vreme je za povlacenje jer uskoro  nece vise terati po svom.Sve sto ste i cinili, cinili ste  za dobrobit jedne osobe Na zalost, vi ste to cinili ali na pogresan nacin. Sada ce posledice vaseg loseg uticaja  da se vide na delu.

 

RIBE

Planeta Saturn ulazi u vas znak  sedmoga marta, a to je za par dana. Bicete jako uzdrmani  njegovim delovanjem, i vreme je da se  menjate. Uzimate stvari u svoje ruke, i svoj cete zivot povesti na svoj racun. Ono sto ste trpeli, necete vise ni trena.

Stranice: 1 2