Vazno je da ovi znaci budu  veoma pazljivi jer je moguce da ce im u sledecoj sedmici biti SLOMLJENO SRCE!

Vazno je da ovi znaci budu veoma pazljivi jer je moguce da ce im u sledecoj sedmici biti SLOMLJENO SRCE!

2. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec ste sigurni da zelite nesto novo, bar neku promenu  u svome zivotu.Od vas se ceka da budete uporni da se   izborite za neke novine. Vreme je da neke stvari dovedete u red i tacno znate sta biste trebali, a sta morali da cinite.

 

BIK

Vase  bice mora da okrene list, mada se plasite. Od vas se ceka da  pokazete  da ste jaci , a vi nikako da makar i odglumite. Osecate da morate imati  snagu koju cete pokazati na delu. Makar je glumili, njome bi odagnali lose stvari.

 

BLIZANCI

Vasa je ljubav na ispitu osecanja, pa pazite sta cinite.Moracete  biti jako pazljivi, jer oko vas kruze glasine. Jedna koja bi dosla do vas, lako bi vam mogla slomiti srce.Zato ne padajte na pricu dok ne proverite sta je istina.

 

RAK

Zaljubljenost vas popusta i vreme je  da se saberete. Morate naci neke proritete i znati sta je ono sto zelite. Da li vas je samo poneo zanos, a ne ljubav kako ste i mislili? Vreme je da zberete sta tacno osecate.

 

LAV

Imate mnogo obaveza   koje vam pomazu da skrenete misli. Svi oko vas znaju o kome se radi i kome su vase misli posvecene. Zato cete i narednih dana da se bavite poslom kako biste zaboravili na jedno lice koje vam je pred ocima.

 

DEVICA

Jasno je da imate visoko  misljenje o sebi i da se stalno trkate sa drugima. Zelite da se uvidi da ste vi sve najbolje, pa na druge gledate kao na manje uspesne. Vreme je da popustite pred jednim ocima i da im pokazete da ste ih odabrali, kao i one vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2