Vazno je da ovi znaci budu  veoma pazljivi jer je moguce da ce im u sledecoj sedmici biti SLOMLJENO SRCE!

Vazno je da ovi znaci budu veoma pazljivi jer je moguce da ce im u sledecoj sedmici biti SLOMLJENO SRCE!

2. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Idite pazljivo i ne mislite unapred sta ce se desavati. Vasa paznja ne sme zakazati jer ce zahtevati oprez. Moracete da sagedate sve situacije o ono sto se zbiva oko vas.Do vas ce stici  nesto sto morate prihvatiti sa rezervom.

 

SKORPIJA

Naredni dani su jako  problematicni za vas znak. Vreme je za  neke vrlo ozbiljne  teme, pa gledajte da se  snadjete. Nece vam biti lako, ali morate se dobro  usmeriti prioritetima u skladu sa svojim mogucnostima.

 

STRELAC

Kanite se da pridjete jednoj  osobi jer vam je ona zapala za oko.Od vas se ceka da budete jako odlucni i da znate  da cete uciniti sve  da uspete. Primeticete jednog jarca da vreba oko nje, ali cete svakako vi biti brzi.

 

JARAC

Osecate se  pogubljeno ali cete se snaci u momentu. Previse ste umorni, a ceka vas jos mnogo obaveza. Vreme je da budete mnogo jaci i da  pokazete da ste  jaci nego sto mislite.Posmatra vas  neko sa ljubavlju, samo jos niste videli. I to ce vam dati snagu.

 

VODOLIJA

Narednih dana morate pokazati jacinu pred jednim rakom.On ce vas kriviti za sve sto se desilo u vezi jednoga bika.Nikako da se pokazete  jacim sto cinili sve po nalogu svoga srca. I konacno cete shvatiti da vas ne zanima ko vas gleda krivo, a ko pravo.

 

RIBE

I vi ste puno patili  i  bili puni rana ljubavnih, ali je vreme da ih zaboravite.Pokazite da ste uspeli da savladate sve i sve lose da potisnete u proslost. Od vas se ceka da  se ovih dana okrenete zivotu, i novoj ljubavi koja vam sledi.

 

Stranice: 1 2