Prvi vikend u mesecu martu, jednom ce zodijaku ostvariti NAJVECI SAN i konacno ce mu krenuti na bolje!

Prvi vikend u mesecu martu, jednom ce zodijaku ostvariti NAJVECI SAN i konacno ce mu krenuti na bolje!

3. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA:

U vas se zaljubio jedan lav, jer ste i vi u njega, jos odavno. Mada su simpatije obostrane,  nikako da se radujete.Plasite se ljubavi jer ste vec bili povredjeni od nekoga koga ste voleli. I sada, ma koliko da volite nekoga, na sve gledate sa rezervom.

 

SKORPIJA:

Vi biste napred, ali sami sebe zbunjujute i nikako da budete ozbiljni. Vreme je za sabiranje godina, gresaka i zivotnih nedaca. Vreme da shvatite  sta je bilo i sta se zbilo i da se vratiti vise nece. Ovih dana morate da okrenete list i krenete novim koracima.

 

STRELAC:

Mada se radujete, vreme je da vas  neko upozori da to ne cinite unapred. Obicno kazu da prvo treba skociti, pa onda reci hop! Zato je vreme da  da prvo ucinite nesto i da delujete, pa tek da se radujete. Tek kada vidite drugu stranu kako ce reagovati na vase korake.

 

JARAC:

Zelite da se dokazete pred svima, a posebno pred jednom ribom.Odavno su vas omalovazavali i sada je vreme da dodjete u prvi plan. Vase srce kuca u zelji da  ona oseti njegovu ljubav i emocije koje se bude. Vasa je sreca da ste nezni, pa cete ici onako srcem, korak po korak.

 

VODOLIJA:

Zavela vas je jedna riba i potajno je volite.Mada je to istina, budite svesni da cinite pogresno. Niti vam je dala povoda, niti cime nagovestila da ce vas  voleti. Verujte da njeno srce pripada drugoj osobi, i to vam ocigledno daje do znanja, njena ravnodusnost.

 

RIBE:

Mada jedna vodolija cini sve da vas osvoji, ostajete nezainteresovani. Vama se svidja jedan jarac, bas koliko i vi njemu.Vreme je da se srede neke stvari koje su nejasne i da se okrene od vas.Slobodno svetlo i prolaz dajete jedino jarcu, jer osecate da je to vasa obostrana ljubav.

Stranice: 1 2