Saznajte kome ce ovaj dan doneti LJUBAV,SRECU,NOVAC:SVE moze da se promeni u danima pred nama!

Saznajte kome ce ovaj dan doneti LJUBAV,SRECU,NOVAC:SVE moze da se promeni u danima pred nama!

3. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Osecaj vas vara ali cete morati da se  stalozite. Nemojte da dramite pred onim sto vas vodi  u corsokak.Nekome ste  poklonili srce ali osecate da vas ne zeli u svojoj blizini. Pazite na cemu ste, nemojte se zanositi lazno.

 

SKORPIJA

Susret koji ste sebi slutili i kojem ste se nadali,  nece se desiti. Zalud su vasi snovi o jednoj osobi ispunili vase srce. Mada ste ocekivali  da se i vama dese lepe stvari, moracete ad sacekate neki novi dan.

 

STRELAC

Ne znate kako da se postavite u prilici koja vam je na dohvat ruke. Neka desavanja ce ovog dana  i vas da snadju neocekivano. Dovesce vas u bezizlaznu situaciju   u kojoj cete pokazati zbunjenost.Od vas se ceka  da budete snalazljiviji.

 

JARAC

Naivni ste  u svojoj dobroti, pa ce vas i sada naci nesto slicno. Jedan ce se prijatelj okoristiti od vas, a da necete verovati. Razocarenje koje cete osetiti samo ce vas dodatno zaboleti. Sto ste drugima bolji, vama je gore.Moracete da okrenete list i da znate kako da reagujete ubuduce.

 

VODOLIJA

Vec ste postali osorni na ponasanje jedne osobe. Zasto reagujete tako kako ne biste inace? Kod vas je tarifa  uvek bila da je spasen onaj ko je strpljen. Zasto ste sada iskocili iz sina, odustali od svojih ubedjenja? Vratite se na svoja podesavanja.

 

RIBE

Vasa volja  da se radujete ili da tugujete, bas kao i  sve  drugo. Vreme je da podvucete crtu i da ne date nikome da utice na vas.Bicete kovac svoje srece, i kao i uvek ciniti sve da ne dozvolite da vam drugi kroje srecu.Zelite je krojiti sa jednim bikom.

Stranice: 1 2