Jarac,Strelac i Lav ce DOBITI SVE  o cemu su do sada MASTALI, a evo kome sledi LJUBAV NA PRVI POGLED!

Jarac,Strelac i Lav ce DOBITI SVE o cemu su do sada MASTALI, a evo kome sledi LJUBAV NA PRVI POGLED!

4. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Ljubav vam ovih dana nece biti tako uspesna, ali ne marite. Pokazite da cete imati  razlog  da popravite bas sve sto se tice vas. Ako vam i vas partner pokaze isto truda, sve ce biti daleko bolje.

 

BIK

Vasa ljubav vas vodi onome  sto biste i sami trebali  da cinite. Morate delovati na polju ljubavi koje zahteva sitne promene.Vreme je da se srede neke sitne stvari i da oboje doprinesete  poboljsanju  vase veze.

 

BLIZANCI

Bolje je da mirujete jer ovo nisu vasi  povoljni dani. Ucinite sve da sada ostanete uzdrzani i od koraka iod reakcija. Bice vremena da pokazete  sta znate i sta hocete.Sada morate  da znate da biste ishitreno mogli sve da pokvarite.

 

 RAK

Niste ni svesni da se vase emotivno polje moze pokvariti u momentu. Pred vama su oluje koje cete morati da istrpite.Vase srce kuca  zarom  da partneru vrati za  jedan los postupak.  Nemojte se raspravljati, sve mozete olako porusiti i bez oluje.

 

LAV

Ne znate sta vas ceka ali pretpostavljate.  Vreme je da pokazete da ste zeljni paznje koja vas ceka.Bice to sitni znaci koji ce vam ovog puta znaciti mnogo vise. Jedna vas je bivsa ljubav uverila da srecu cine male stvari.Dobicete sve sto ste i zeleli.

 

DEVICA

Niste svesni da biste mogli da sledite svoje snove.Vreme je da pokazete da cete  biti  zainteresovani za  ono sto vas  zanima. Zasto krenete pa odustajete od svojih ciljeva, na pola puta?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2