KRAJ SEDMICE i ZADNJI  DAN u nedelji ce OVIM znacima DONETI NAJVECU SRECU!

KRAJ SEDMICE i ZADNJI DAN u nedelji ce OVIM znacima DONETI NAJVECU SRECU!

4. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Danas je pravi cas da saberete sve svoje zelje u jednu.Saberite i sve ono sto vam se desavalo u zadnje vreme. Razmislite gde ste cinili dobro, a gde ste gresili. I onda jednoj osobi pokazite da biste zeleli da ispravite gresku.

 

BIK

Ovih ste dana imali prilicno lep priliv  novca. Danas ste zadovoljni i vreme je da vase srce  uziva.Pazite samo kojom ih brzinom trosite, pa cete  imati malo duze vreme. Uozbiljite se kada je trosenje u pitanju.

 

BLIZANCI

NIko vas nece znati razumeti kao sto je jedan rak. Da ste mu velika ljubav tek cete se uveriti. Ono sto ste imali uvek je bilo bolje od svega sto su imali drugi parovi.Vreme je da danas  shvatite da ste najsrecniji znak.

 

RAK

Vec ste jako mocni i  zelite da tu moc osete vasi neprijatelji. Niko vas nece moci nadvladati jer ste se izborili da vasi suparnici pognu glave.Vreme je da pokusate  da se izborite za ono sto vam je prioritet,a to je priznanje ljubavi.

 

LAV

Od vas se ceka nesto vrlo konkretno da ucinite. Dobro razmislite staje to kako ne biste partnera doveli u losu poziciju. Vrlo je moguce da ceka na izjave vase ljubavi,pa biste mogli uciniti nesto po tom pitanju.

 

DEVICA

Vase je da danas cekate na izlazak koji  vam je partner obecao. Vreme je da se srede vase misli  i da verujete da ce to i ispuniti. Sto se tice obecanja,bicete razocarani jer ce zaboraviti. Hoce li to biti slucajno ili namerno?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2