Jarac,Strelac i Lav ce DOBITI SVE  o cemu su do sada MASTALI, a evo kome sledi LJUBAV NA PRVI POGLED!

Jarac,Strelac i Lav ce DOBITI SVE o cemu su do sada MASTALI, a evo kome sledi LJUBAV NA PRVI POGLED!

4. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Vasa prica da je kriv partner, nije potpuno tacna.Uvek je krivica na pola, pa ce i sada da se deli na oboje. Cim je partner  poceo da gresi, niste smeli da cutite. Zato sada trpite posledice koje ce se odraziti ovih dana.

 

SKORPIJA

Niste bas zadovoljni svojim desavanjima u vezi.Rasprave koje ste imali sa partnerom pokvarile su ono sto ste mislili. Nesto se desilo sto vas je  okrenulo  za trista stepeni, i ne znate sta dalje da mislite.

 

STRELAC

Niste svesni da vam slede stvari o kojim ste mastali. Nesto ce se izdesavati  sto ce vas  povesti ka ispunjenju vasih snova. Vreme je da budete spremni da svoju vezu ucvrstite i ucinite je jos boljom. Bicete prijatno iznenadjeni onim sto sledi.

JARAC

Sledi vam ljubav na prvi pogled, a vreme  pred vama za ispunjenja snova. Deluje da cete bas vi da budete jedan od najsrecnijih znakova. Vreme je da pokazete da cete  dati sve da  vasa veza i otpocne i da traje, kao jedna velika i lepa prica.

 

VODOLIJA

Ako ste se ljutili na svoje bliznje, vreme je da prestanete. Posebno sto se tice jednog jarca. Vreme je da pokusate da se  sredite i da  svoju ljutnju ostavite po strani. Verujte da je vecim delom neosnovana, i zato budite fer, i posteni. Ako ne prema patneru, onda prema sebi.

 

RIBE

Vasa je zelja da postanete mnogo drugaciji  i da izadjete u susret svojim zeljama.Osecate se siti i pravila i obzira prema  svemu i prema svima.Vreme je da poslusate svoje srce, a ne razum, i da pocnete ici za onim za cime vamkuca srce.

 

Stranice: 1 2