Pred ovim znacima je POZNANSTVO koje ce do kraja ljeta KRUNISATI VJENCANJEM!

Pred ovim znacima je POZNANSTVO koje ce do kraja ljeta KRUNISATI VJENCANJEM!

6. ožujka 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi ste zodijak koji je uvijek zelio da sa voljenom osobom ostvari nesto u svom zivotu, ali velika sreca vam prosto nije bila naklonjena. Bivsa ljubav koju ste mnogo voljeli samo se je igrala sa vasim osjecanjima sto vam je jako tesko palo. Doslo je do raskida koje vam je slomilo srce jer mnogo ljubavi ste osjecali prema bivsoj ljubavi, ali sa vasim emocijama nema igre.

Niste prestali da se nadate svojoj sreci a ona ce vas u danima koji su pred vama napkon pogledati.

Pred vama je susret sa vasom velikom ljubavi jer vi cete upoznati vasu srodnu dusu sa kojom cete do kraja godine stati na ludi kamen. To ce biti ljubav kakva se ne pamti jer mnogo cete se voljeti i mnogo toga u zivotu postici.

 

JARAC

Nikada niste prestali da se nadate svojoj velikoj ljubavnoj sreci,jer vi u ljubav uvijek vjerujete. Mnogo je razocarenja iza vas ali u ljubav vjeru nikada niste gubili. Jako vam je bitno da u svom zivotu imate nekoga kome cete slijepo vjerovati jer niste u zadnjim vezama mogli da steknete povjerenje kojem ste se nadali.

Ali vi cete u narednim dana da upoznate osobu svog zivota, vasu veliku ljubavnu srecu koja ce vam samo dobro u zivotu donijeti.

To ce biti ljubav na  prvi pogled jer upoznajete osobu koja ce vam se toliko dopasti da cete do kraja godine sa njom stati na ludi kamen. Vama je zajednicka sreca prosto sudjena jer vi ste stvoreni jedno za drugo. Bicete sretni kao nikada do sada jer napokon cete na svojoj strani imati svoju veliku ljubavnu srecu.

Stranice: 1 2