Evo zasto ce ovaj petak biti SJAJAN za Vodolije i Skorpije!

Evo zasto ce ovaj petak biti SJAJAN za Vodolije i Skorpije!

9. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Imate pred sobom brdo obaveza i nemate vremena za provod.Ko moze neka se provodi  i neka uziva. Vi se morate  pomiriti da morate ciniti ono od cega zavisite. Zato cete da zapljunete u dlanove i nadate se da ce doci i na vasu srecu red.

 

SKORPIJA

Za vas ce ovo biti sjajan dan  jer vam sledi nesto prelepo. Dozivecete susret sa osobom koja ce vas za minut osvojiti. Postace vasa velika ljubav kakvoj se niste nadali uskoro. Kao da je sat otkucao vase vreme, zato cete krenuti ka sreci.

 

STRELAC

Za vas danas nista ni posebno, ni znacajno.Nastavljate svojim uobicajenim ritmom. Pratite  svoje brojne obaveze kao i svoje srce. Ako ste i prezauzeti, necete da se predajete. Uporedo cete se udvarati onima koje vam zapadnu za oko.

 

JARAC

Naivni ste ako ste poverovali jednom lepom strelcu.Jeste lep, ali zna i da prica slatke price. Na vama je da se ne zalecete, vec da dobro procenite njegove namere.Vi niste za avanture,a on je ubedjen da jeste i zato se trudi da vas osvoji.

 

VODOLIJA

Pred vama je najlepsi dan a vi cete biti srecnik dana. Bice to sjajan dan koji ce vam doneti ludi i fatalni susret.Zaljubicete se u momentu i vase ce srce da zablista u ovome danu.Jedna lepa skorpija ce postati sve vase, a i vi sve njeno.

 

RIBE

Pred vama su  dani teskoga rada, a ovaj ce biti zavrsnica.Ovih ste dana radili suvise i sada je red da se malo  odmorite. Dacete sebi oduska u drustvu koje vas ceka. Jedva cekate kraj dana pa da se i sami prepustite i odmoru i uzivanju.

Stranice: 1 2