POSLE teskih dana i pogresnih ljubavi, ZVEZDE su odlucile da ovog zodijaka NAGRADE: Konacno ce naci  PRAVU LJUBAV!

POSLE teskih dana i pogresnih ljubavi, ZVEZDE su odlucile da ovog zodijaka NAGRADE: Konacno ce naci PRAVU LJUBAV!

11. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN:

Ne ocekujete neko vece poboljsanje u svome zivotu.Mozda je vreme da razmislite da  samo ucinite nesto da se ono poboljsa. Imate vi i dobrih i losih dana, ali biste mogli da ucinite da svi budu jednako dobri. Morate se dati na emotivnom polju.

 

BIK:

Vreme je da okrenete novi list i pocnete da cinite za sebe, a ne protiv sebe. Od vase ljubavi zavisice sve dalje, pa se usmerite ka nekoj osobi.Vas spas iz lose situacije bi bile samo emocije ljubavi. Jedino vas ljubav moze vratiti u zivot.

 

BLIZANCI:

Vec znate kako da radite  i sta da cinite a da pospesite svj zivot.Vreme je za porodicu i zato vec razmisljate o svojim novim danima. Bas sada vam se pruza sansa da razmislite o buducnosti, nakon svega sto je bilo. Rado biste je delili sa nekim.

 

RAK:

Od vas se ceka i ocekuje previse, a i vreme je da to zaborave svi.Najbolje ce biti da okrenete novi list i da podjete za srecom.Vas glas mora da se cuje i da se rese neke licne stvari.Ucinite nesto  za sebe, ne dajte  se vise ponizavati.

 

LAV:

Bas kada se radujete da ce nesto da bude dobro za vas, ono se izokrene. Kako ste tako naivni i nesrecni, da vam uvek na domak cilju, sve okrene naopako? Moze li to uvek da se desava slucajno? Ili to neko cini vrlo svesno i skoro namerno vam pravi spletke?

 

DEVICA:

Nakon teskih dana i losih desavanja, vreme je za malo radosti. Od vas se ceka da pokazete da znate sta vam je ciniti. Da bi vas nagradile zvezde za sve nedace, sada vam salju pravu ljubav. Vreme je za malo srece!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2