POSLE teskih dana i pogresnih ljubavi, ZVEZDE su odlucile da ovog zodijaka NAGRADE: Konacno ce naci  PRAVU LJUBAV!

POSLE teskih dana i pogresnih ljubavi, ZVEZDE su odlucile da ovog zodijaka NAGRADE: Konacno ce naci PRAVU LJUBAV!

11. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA:

Konacno cete naci pravi put, uz pomoc zvezda. Bas kada  ocekujete da vas  nece sreca pogledati, zvezde ce vasuputiti  na pravi put. Jedan lik ce postati omiljeni lik vaseg srca. A vi najsrecniji lik na svetu, bas zbog toga!

 

SKORPIJA:

Vreme je da se vasa nesigurnost pretoci u sigurnost, a vasa ravnodusnost u volju. Bice to volja zvezda koje ce se zaigrati i nagraditi vas srecom. Vreme je da vam se vrati za svaku suzu, radoscu i smehom.

 

STRELAC:

Necete vise da racunate  na jednu osobu, jer stezbog nje mnogo patili. Nakon mnogo patnje, zvezde vas upucuju ka pravoj ljubavi. Ovo ce biti pravo vreme da se osecate srecnim i voljenim.  A imacete i priliku da se poakzete da volite, i da budete voljeni.

 

JARAC:

Vasa je sreca da ste neko ko ima strpljenje. Da nije tako do sda biste potonuli vise puta.Sada je vreme da pokazete da ste spremni da izravnate sve racune sa partnerom.Oseticete iskrenu zahvalnost sa njegove strane.

 

VODOLIJA:

Vi ste jako osetljivi, ali ste se ipak izborili. Vas zivot je bio tezak i vreme je da se vasepatnje zavrse. Zato vam slede lepsi dani i vreme koje ce biti kao nagrada za vasa trpljenja. Zaljubicete  se i to ce biti kao da volite prvi put.

 

RIBE:

Vreme je da se fokusirate na svoju emotivnu vezu. Morate znati na cemu ste, cemu vodi i da li ima buducnost. Do sada vam to nije bilo vazno. Ali kako vreme odmice, sada vam postaje sve vaznije. Vreme je da se sve zna i da se igra na otvoreno!

Stranice: 1 2