Sledi luda energija  i luda desavanja, i evo kom zodijaku se sve menja iz korena!

Sledi luda energija i luda desavanja, i evo kom zodijaku se sve menja iz korena!

11. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN:

Vas obizima zelja  za radom i puni ste elana. Osetili ste veliku zaradu a to vas jako raduje. Vi ste neko takmicarskog duha i vreme je da se upustite u biznis.Imacete lepog uspeha, samo ne popustajte!

 

BIK:

Vreme je da se radost useli u vase srce i da budete kao i svi drugi.Vi jeste posebno plemeniti, ali ste i drugacijih principa od drugih Pokazite da se radujete nekim novim osecanjima srca.Kao da sada pocinje da kuca, a do sad je patilo.

 

BLIZANCI:

Cas ste lenji i bezvoljni, cas raspolozeni i puni elana! Znate li mozda sta se zbilo pa ste  takvog raspolozenja, ili tek sta se zbiva u vasem srcu. Moracete pokazati vise volje, i znati neki pravac. Ovakvog raspolozenja niste nigde, ni tamo, ni ovamo!

 

RAK:

Zavisni ste od tudjih misljenja, ali samo sto ste predobri. Nikako sto nemate svoje, ali znate da ne mozete doci do izrazaja. Neko ste koga cekaju rasprave, a vi ih ne volite.Moracete da ih vesto izbegavate, i zaobilazite takve situacije.

 

LAV:

Neko vam se svidja i vreme je da mu to i pokazete. Vase srce kuca ljubavlju, a ne slutite da vam nece biti uzvracena.Vreme je za vasu bitku i vasu ludu energiju. Sve dok vam se ne uzvrate emocije, necete odustati da se borite za tu ljubav!

 

DEVICA:

Vreme je da se rese neke stare stvari koje niste na vreme resili. Od sada idete korak po korak i sada vise nema odlaganja.Ako ih sada ne resite, bicete zauvek na gubitku.Sada je pravi cas da rascistite teren za sebe i svoje zelje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2