NAJSRECNIJI ZODIJAK ZA 27.MART:Evo kome ce sedmica poceti SJAJNO!

NAJSRECNIJI ZODIJAK ZA 27.MART:Evo kome ce sedmica poceti SJAJNO!

26. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Jos uvijek ste pod utiskom lude noci, mada nista posebno ne zelite. Bilo vam je zanimljivo u zanimljivom drustvu. Nekoga ste i upoznali i sada samo mislite kako da to poznastvo sacuvate.Ne zavisi samo od vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vi niste za lude provode, pa vam je ovaj dan kao i svi drugi. Idete dalje, a i ne mioslite o vremenu koje tece. Ako ste gresili u prosloj godini, trudite se da ne gresite u ovoj. Ne mozete sve, ali nesto mozete da popravite.

 

BLIZANCI

Vreme je da se malo okrenete boljim stvarima.Vasa je sreca nije ni blizu vas, ali mozete biti zadovoljni. Vreme je da seosecate tako, jer vasa situacija je ipak zadovoljavajuca. Samo da ne bude gore.

 

RAK

Vec ste zaljubljeni u nekoga  i taj neko vas  za sada izbegava. Vreme je da se zapitate zasto to cini.Do sada niste primetili da ima neko posebno drustvo, ili cak i partnera.Morate da otkrijete razlog.

 

LAV

Srce vam kuca od zelje da se srenete  sa nekim koga ste tek upoznali. Vreme je da se zna cemu tezite da izadje to poznastvo. Nadate se novoj vezi i ljubavi koja vas vuce. I zato ne oklevajte da ubrzate stvari.

 

DEVICA

Neko vas voli i zeli vas u svome drustvu. Nemojte se cuditi  sto stalno nalazi nacin da bude u vasoj blizini. Od vas se ceka da budete  okretni i mudri i da te poene grabite za sebe. Pokazite da vam je drago, i da zelite isto.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2