Ovan ce KONACNO SHVATITI STA  ZELI,Bika ceka jos mnogo LEPIH MOMENATA…

Ovan ce KONACNO SHVATITI STA ZELI,Bika ceka jos mnogo LEPIH MOMENATA…

26. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Zauzeti:Ova nedelja je za sve pripadnike znaka odlucujuca jer cete napokomn shvatiti i prelomiti sta zelite da uradite u svom zivotu na ljubavnom planu. Nemojte se vise premisljati da ne biste pogresili. Neka to bude konacna odluka.

Slobodni:Malo vam nedostaje da osvojite osobu koja vam se svidja.Malo mnjanja taktike i vise upornosti i sve ce doci na svoje bas kako ste i zamisljali.

 

 

BIK

Zauzeti:Nastavite istim tempom kao i do sada .Vasa veza je cvrsta i stabilna i moze Vam samo doneti jos lepsih momenata i jos strastvenije dane.Ljubav treba konstantno podgrevati i dodavati joj energije.

Slobodni:Iskoristite svaki slobodan trenutak da provedete sa osobom koja vam se dopada.Malo sarma, mnogo vise lepih reci i videcete koliko ce biti uspeha u kratkom periodu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BLIZANCI

Zauzeti:Imate osecaj da vasa emotivna veza ide uzlaznom putanjom svakog dana u kontinuitetu.Sve se vise volite i sve vise vam je stalo jednom do drugog. I sve ulazete da ta ljubav potraje i na dalje.

Slobodni:Uzimate par dana za sebe da se malo odmorite od svega i da otputujete.Prijace vam malo da se distancirate od svega i da razmislite sta dalje zelite od zivota i kojim smerom da krenete.

 

 

 

RAK

Zauzeti:Uveliko ste u ljubavi i cini vam se da ste nesto samo tako i cekali celog svog zivota.Ove nedelje biste mogli malo vise da izlazite i da provodite vreme zajedno. Posvetite se sebi i zaboravite na svet oko vas.Priredite nesto lepo jedno za drugo.

Slobodni:Razmenjujete porukice u sitne sate sa jednom osobom iz znaka Bika.I prija vam tako neobavezno “caskanje”. Niste sigurni kuda ce to dalje izaci.

 

LAV

Zauzeti:Kako god da se okrene , vama ce ovo biti jako zaniimljiva nedelja ali samo morate paziti da u nekim trenutcima ne kazete vise nego sto treba . Malo sacekajte , nije potrebno da sve svoje planove odmah ispunite. Idite korak po korak.

Slobodni:Recite toj jednoj osobi na koju mislite kako se osecate.Priznajte svoja osecanja.Bar cete znati na cemu ste i necete gubiti vreme na nesto od cega nece biti nosta.

 

 

DEVICA

Zauzeti:Razmisljate na koji nacin da iznenadite voljenu osobu za njen divan dan ili vas neki bitan datum koji vam oboma znaci dosta. RAzmislite sta je to sto partnera cini srecnim i sta prizeljkuje da dobije ili da mu se desi. Samo oslusnite.

Slobodni:Resili ste da rizikujete pa sta bude.Dopada vam se ta osoba u znaku Skorpije i reseni ste da bude samo vasa. Ali ne na neki kraci vremenski period , vi je zelite za stalno.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2