NAJSRECNIJI ZODIJAK ZA 27.MART:Evo kome ce sedmica poceti SJAJNO!

NAJSRECNIJI ZODIJAK ZA 27.MART:Evo kome ce sedmica poceti SJAJNO!

26. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da se zna sta vam je na umu, i to i pokazite. Ne oklevajte da u zalog date svoje srce. Ono svakako zeli da se samo pokloni jednom jarcu. Voliga i cak da budete na strani razuma, nece vas slusati sta pricate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

U dubini svoje duse, nadali ste se da cete nekoga sresti. Ubedjeni u to i sigurni, aopet sa dozom straha sta ce biti tada. Taj vam se susret nije desio i vreme je da prestanete da mislite na tu osobu. Nemojte se vise nadati!

 

STRELAC

Vasa  ljubav  ce vas zaboleti jer se niste nadali da vam nece biti uzvracena. Suvise ste se vezali za jednu osobu  i ne mozete da se otrgnete tom utisku.Morate shvatiti da ste se zaljubili na salepo, bez nade i sanse da vam se ostvari.

 

JARAC

Neko se u vas zaljubio ciom vas je sreo. Ni vi niste ravnodusni jer zelite neka nova desavanja. Danas vam se pruza sansa da budete sa onim koga ste sreli i u momentu zavoleli.Vreme je da se vase srce  raduje jer cete se zaista radovati.

 

VODOLIJA

Vasa sreca da ste  bili na domak jednoj osobi do koje vam je stalo.Srce vas vuce ka onoj koja  vas voli i koju volite i vi. U to ste ubedjeni i vreme je da se vasa srca udruze u novoj ljubavi koja sledi.

 

RIBE

Niste sve one dane  pogazili zbog jednog dana. Ipak vam je ovaj jedan dan bio  vredniji od svih prethodnih. Danas cete da uzivate u veselju i radosti bas zbog jedne osobe.I zbog nje i susreta sa njom, ovaj cete dan biti srecni zodijak!

Stranice: 1 2