Ljubavni horoskop za 30.mart:Ovo ce biti DAN za RASKID i TUGU!

Ljubavni horoskop za 30.mart:Ovo ce biti DAN za RASKID i TUGU!

29. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Danas cete hteti mnogo vise, ali vam nece ici kako treba.To sto ce vam poci naopako, samo ce biti razlog vise da se nervirate. Ne vredi vam, jer nervozom samo prizivate jos vecu nervozu i jos losije momente.

 

BIK

Danas vas nece nista lepo, pa ce vas i vas pokusaj da bude bolje, samo da unervozi.Desice se nesto vrlo konkretno, a to ce vas vratiti unazad.Povescete razgovor misleci da ce biti neusiljen i da ce krenuti u dobrom smeru.Otici ce predaleko, i raspiriti svadju sa obe strane, da ce doci do raskida.

 

BLIZANCI

Vasa ljubav i nije vako losa, samo  da ne trpi vanjske uticaje.Sto se tice vas i partnera, vi tolerisete jedno drugome. Ipak cete biti u poziciji da neke lose okolnosti  uticu i na vas i  na vasu ljubav.

 

RAK

Mozda je vreme da konacno podvucete crtu i ogranicite pristup drugima. Drugi vam se mesaju u zivot u celini, pa s tim u vezi, i u  u vas ljubavni plan. Danas cete morati da razdvojite neke stvari i da ne dozvolite  uticaj sa strane.

 

LAV

Vec ste vise puta zeleli da sprovedete plan u delo. Vasa je greska sto ste uvek  imali osobu od poverenja, pa su vasi planovi i uvek bili osujeceni. Ovo je dan za tugu, da shvatite da vas je prijatelj od poverenja izdao.Cinio je protiv  vase srece.

 

DEVICA

Vreme je da stvari uzmete u svoje ruke i budete otvoreni. Nemojte nikad vise partneru dozvoliti da  vas potcenjuje. Upravo cete mu pokazati da ste sve cinili za njega i da ste trpeli i ono sto niste morali. Duguje vam bar zahvalnost.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2