Do kraja sedmice: Evo kojem znaku ce zivot da se PROMENI u DANIMA koji su PRED NAMA!

Do kraja sedmice: Evo kojem znaku ce zivot da se PROMENI u DANIMA koji su PRED NAMA!

28. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste  svesni sta vas ceka ali cete moci da odahnete. Budite svesni  promena koje vas cekaju, ali i da pokazete sposobnost.Idite korak po korak, bez brzanja i naglih poteza. Vase vas srce moze iznenaditi.

 

BIK

Ne znate da vam se sprema bura i da ce oluje tek da nastupe.Vase emotiovno polje ce se ustalasati, i vreme je da trazite razlog.Koji vam je povod da se osecate tako slomljeno i da se zna sta vam je u dusi?

 

BLIZANCI

Ves ste se radovali svome  boljitku, ali do njega zaista nece doci. Vreme pred vama vam nece doneti zeljeni mir.Pokazite da ste hrabri i da svoje misli znate da upravite.Pokazite sta biste dalje  mogli da ucinite a da deluje?

 

RAK

Vi niste spremni da se suocite sa sobom i sa svojim srcem. Vreme je da pokazete ko vas voli i ko je onaj neko ko ce i dalje nastojati da vas povredi.Cinite bas sve da se  srede vase misli i da shvatite da vec volite jednu osobu.

 

LAV

Vas osecaj krivice vas vraca unazad, pa pokazite vise  hrabrosti. Vreme je  da se okrenete  ovim danima  koji slede. Nadate se da ce vam doneti bar malo pozitivnijih promena i malo bolje raspolozenje.

 

DEVICA

U danima koji su pred vama, vas ce se zivot jako promeniti.Mada se plasite svake promene, ipak cete ih zeljno docekati. Vreme je da se ovi dani usmere u boljem toku i da krenete od nule na svim poljima. Resavate se proslosti i krecete u buducnost.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2