Saznajte kome ce CETVRTAK, 30.mart doneti NAJVECU SRECU!

Saznajte kome ce CETVRTAK, 30.mart doneti NAJVECU SRECU!

29. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec ste dovoljno  pokazali sta biste zeleli, ali vas niko nije cuo.Bar vas nije cuo onaj kojeg ste zeleli da cuje. I onaj od kojeg se nadate da ce izaci u susret vasem srcu, i poslati mu jedan pogled. Nije vreme za cekanje, ucinite nesto.

 

BIK

Ne slutite ko je onaj ko vas voli, i ne verujte u svoju srecu. Bice vam sudjena bas kao i mnogima,i vase je samo da budete strpljivi. Dok budete pomireno koracali kolotecinom danasnjeg dana, desice vam se susret sa srecom.Bice to u vidu jednog lika!

 

BLIZANCI

Imate puno problema koji vas izludjuju i teraju vam bes svakih sat vremena. Ne smete reagovati  tako sto se bunite i sebi zagorcavate jos vise.Pokazite da ste voljni da se radujete, jer danas sledi nesto lepo.

 

RAK

Ocajno pokusavate da dospete do srca jednog bika.Ni danas vam to nece uspeti, kao ni mnogo puta do sada. Vase misli su tuzne, ali ce vam ovo biti idealna prilka da otkrijete tajnu. On vas voli i plasi se da vam prizna, plaseci se odbijanja. Danas ste  srecnik zodijak.

 

LAV

Vreme je da mozda jos ovog dana ucinite presedan.U momentu probajte da zaboravite bas sve.Okrenite list i udjite u drustvo ponovo, jer ste se ponasali  kao da niste zivi.Od vas se ceka da postanete neko ko ce da ponovo voli.

 

DEVICA

Raskol koji osecate u vezi pojavi se samo trenutno.Budite  otporni  na one sitne stvari i nemojte ih uzimati zdravo za gotovo. Ako imate razloga da se ljutite na partnera, to mu i pokazite.  Bilo bi dobro da danas malo osmorite situaciju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2