Saznajte kome ce CETVRTAK, 30.mart doneti NAJVECU SRECU!

Saznajte kome ce CETVRTAK, 30.mart doneti NAJVECU SRECU!

29. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Imate nepogresiv osecaj da nesto ne valja u vasoj vezi. Vreme je da se saberete sta je toi sta vam smeta. Nema potrebe da strahujete, no samo budite otvoreni sa partnerom. Nemojte da  odlazete razgovor.

 

SKORPIJA

Vasa je sreca da se osecate dobro i da vam je sada lepo.Mada ste sami i usamljeni, ipak se ne osecate tako lose. Vreme je da pustite na volju jednome strelcu i dozvolite mu da vam pridje. Jasno  vam je  da   ste jedno drugom postali ljubav u medjuvremenu.

 

STRELAC

Zagledani u jednu osobu odavno, shvatili ste da je tajno volite. I ona vas simpatise, ali zasto cekate  da joj to saopstite? Nije vreme da se  i dalje pravite nevesti.Pridjite joj i pokazite svoja tanana osecanja, dok vam je ko nije ukrao ispred nosa.

 

JARAC

Od vas se ceka da budete voljni i da pokazete da cete danas pokazati dobru volju.Niste  spremni da priznate da cete voleti jednu osobu, ako vam da sansu.Ono sto vas  vodi dalje, neka bude osmeh i zelja da pokazete osecanja.

 

VODOLIJA

Imate sansu da danas pokazete svoju moc i da budete u duelu sa jednom vagom. Sve ste joj ugadjali, ali ona kao da nece da prizna.Sada je vreme da joj se suprostavite, i da  iznesete svoj stav.

 

RIBE

Sve ste mogli da poverujete, ali da vas ne voli jedan rak, to niste. Tek cete se danas uveriti i to ce vas jako povrediti. Jedan otvoren razgovor ce povrediti vase nezno srce. Sta je-da je, moracete se nositi sa svojom tugom i bolom.

 

Stranice: 1 2