Dilema je resena:Evo ko ce biti OCARAN ljubavlju na PRVI POGLED!

Dilema je resena:Evo ko ce biti OCARAN ljubavlju na PRVI POGLED!

31. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Odlucni ste da se vase srce raduje i da okrenete novo poglavlje. Reseni ste da donesete neke nove odluke i da budete spremni za definitivne stvari. Od vas se ceka da budete reseni i sigurni u ono sto hocete.Dosta je bilo dvoumljenja.

 

SKORPIJA

Niste spremni da se suocite sa cinjenicama, pa bezite  od istine. Nema  potrebe za izlivom besa, za svadjom i placem. Morate sabrati sve i svoje greske, i cinjenice, pa i svoju nesigurnost. Tek ste onda u bedaku.Zato okrenite novi list i predajte se novim danima.

 

STRELAC

Niste  svesni sta vas  ceka i sta je ono sto vam se moze desiti danas.Prestali ste da verujete u pravu ljubav i istinsku srecu.I ne slutite da danas sledi susret kojim cete biti ocarani.Bice to ljubav na prvi pogled i vi ste srecni zodijak danas. Najsrecniji od svih!

 

JARAC

Dok zelite jednu osobu za partnera, druga pred  vasim nosom pokazuje da je zaljubljena. I to ne u drugoga, vec samo u vas. Zato nam je potrebno da vam se da savet da ne trazite  srecu nad srecom.Vreme je da budete zadovoljni onim sto imate.

 

VODOLIJA

Osecate bes prema svima cim nije po vasem. Tako vise nece ici i ne moze vam to dozvoliti jedna riba. Vec danas razmislja da vam da znak da mozete da se okrenete i odete. Sve vam je dala, niste joj uzvrastili bar postovanjem. Ponos vam nece dati.

 

RIBE

Jednoj ste vodoliji dali ljubav i poverenje, ali zeli da dominira. Zeli biti glavna u svemu, kao da vi nemate svoje misljenje. Danas ste reseni da se otvorite i sve joj kazete.Ako sledi kraj sutra, ili bilo kada, bolje je da to bude sto pre. Postalo vam je svejedno,  makar to bilo i danas.

Stranice: 1 2