LJUBAVNI HOROSKOP ZA 1.APRIL: Vreme je da se OKRENE KOLO SRECE i da neko dodje do SVOG CILJA!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 1.APRIL: Vreme je da se OKRENE KOLO SRECE i da neko dodje do SVOG CILJA!

31. ožujka 2023. 0 By Maja

VAGA

Pred vama je dan koji ce vam samo dobro donijeti jer 1. April donosi srecu za koju ste se iskreno borili. Sve ce da vam krene onako kako ste vi to zeljeli i kako ste se nadali da ce biti.

SKORPIJA

Pred vama su desavanja na polju ljubavi koja ce vam donijeti srecu koja ce vam znaciti mnogo. Sreca u ljubavi je napokonna vasoj strani. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli i kako ste se nadali da ce biti.

 

STRIJELAC

Dolazi vam dan koji ce vam samo dobro donijeti. Iskreno ste se borili za svoju ljubavnu srecu i ona ce vas napokon pogledati. Pocetak mjeseca aprila samo vam dobro donosi, ali vi ste tu srecu iskrenu zasluzili.

 

JARAC

Sreca je vama sudjena jer pred vama je dan koji u kojem ce vam voljena osoba dokazati koliko ste voljeni. Sreca vam je naklonjena kao nikad do sada, jer vas partner pravi jedan potez koji ce vas oduseviti.

 

VODOLIJA

Predivan dan je pred vama koji ce vam samo veliku srecu donijeti, sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli i kako ste se nadali da ce biti. Vrijeme je za veliku srecu u vasem zivotu za koju ste se dugo borili i kokoj ste se dugo nadali. Vi ste iskreno zasluzili da budete samo sretni. Pred vama je dan koji ce vam samo veliku srecu donijeti.

 

RIBA

Pocetak mjeseca donosi vam srecu kakvoj se mozda ni sami niste mogli nadati. Sreca ce vam biti naklonjena jer voljena osoba cini sve za vasu srecu. Vrijeme je za najljepse promjene do sada koje ce vam znaciti mnogo. Velika sreca je na vasoj strani koja napokon kuca na vasa vrata.

Stranice: 1 2